Muligheden for at få fradrag og tilskud til hjælp til boligen er igen trådt i kraft, med virkning fra  d. 1. januar 2013.

Fra 22. april gælder ordningen nu også sommerhuse.

Nedenfor kan du læse om hvilke regler der gælder for at få fradrag for udførte håndværksopgaver.

Hvor meget kan man få ? 

Du få op til 15.000 kr. i boligfradrag pr. person over 18 år i boligen. Boligfradraget, også kaldet servicefradrag eller håndværkerfradrag, er et ligningsmæssigt fradrag, så det vil sige at man typisk sparer 32% i en gennemsnitlig kommune. Har du således en udgift til rengøring og håndværkere på 15.000 kr. om året, så sparer du netto 5.000 kr. Eller rettere sagt, så er de 5.000 kr. det beløb, som staten giver dig i tilskud.

 

Hvad kan man få fradrag for?

Du kan både få fradrag for vedligeholdelsesopgaver indvendig i boligen, samt håndværksopgaver udvendigt på huset. På siderne Job indvendig og Job udvendig kan du læse om de helt konkrete opgaver som vi kan udføre og som du kan få fradrag for. Der er andre opgaver som du kan få fradrag for, som vi ikke udfører. Det kan du læse mere om på hjemmesiden hos SKAT.

 

Hvem kan udføre arbejdet?

En leverandør af håndværksopgaver skal være moms registreret. Det er vi så du kan trygt overlade en eller flere opgaver der er omtalt på siderne Job indvendig og Job udvendig til os.


 

 

Du kan kontakte os ved at sende en mail til kontakt@lyppert.dk eller ring til 7022 8797 så kommer vi og ser på opgaven og giver dig et prisoverslag

Referencer

 

Nyt tag på bolig i Tåstrup

 

Nye gavle på hus i Espergærde

 

 

 

Lyppert Byg og Bolig ApS - 2011 • Privacy Policy • Terms Of Use